Fullstack-utvikler med front-end kompetanse

Bli med oss å utvikle markedets mest innovative PropTech løsning

Vi er i full gang med å utvikle markedets mest innovative PropTech løsning og søker fullstack-utvikler med front-end kompetanse for å styrke teamet.

 

 

Hvem er vi ?

Nordeca, et av Norges første selskaper på leveranse av digitale og skybaserte geografiske informasjonstjenester er i vekst. Nordeca Insight er i dag et kraftfullt oppslags- analyse- og arbeidsverktøy med et solid fotfeste i markedet og vi ønsker å forsterke vår posisjon i et stadig voksende marked. Med Nordeca Insight Property skal vi levere markedets beste arbeidsverktøy for innsikt og beslutningsstøtte til eiendomsaktører i Norge.

For kunden handler det om å få verdifull innsikt og lokalkunnskap. Nordeca Insight skal bidra til å jobbe smartere, se sammenhenger i store mengder data og hjelpe kunden til å ta gode og lønnsomme beslutninger. For bærekraftig utvikling benytter vi Design Thinking for å løse reelle behov hos nåværende og fremtidige kunder.

Hvem ser vi etter?

Som et ledd i å videreutvikle og bygge det mest innovative verktøyet for våre eksisterende og nye kunder ser vi etter en allsidig fullstack-utvikler med tyngdepunkt på front-end.

Alle våre tjenester lever i skyen så det er en fordel om du har erfaring fra Amazon Web Services (AWS) eller lignende teknologier. Vi håndterer også store mengder data i løsningen så god databasekunnskap vil være et pluss. Siden vi jobber med å utvikle et geografisk informasjonssystem så vil kunnskap og interesse for kart og GIS komme godt med.

Du er en motivert og kreativ problemløser med en brennende interesse for utvikling.  Du har gode samarbeidsevner og flink til å kommunisere med andre og jobbe i gruppe. Du evner å forstå kundens problemer, komme med forslag til løsninger, jobbe med og forstå hele løsninger og har sans for god kode der vi har fokus på vedlikeholdbarhet.

For å lykkes i rollen mener vi deter viktig at du :

Personlige egenskaper som vi verdsetter:

Vikan med stolthet tilby deg:

I møte med Nordeca vil du merke at vi er stolte av det vi holder på med og det vi har fått til så langt, at vi er opptatt av menneskene rundt oss og er veldig fokusert på å levere kvalitet i hver oppgave og hvert prosjekt. Kulturen vår er preget av dette og gjør at vi gleder oss til å gå på jobb og skape noe sammen.

Vi ser frem til å høre fra deg som deler vårt syn på at dette er en interessant jobb i et spennende selskap.  

Søknadsfrist og tiltredelse snarest mulig. Søknad kan sendes til matias.stenberg@nordeca.com

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med vår CTO, Matias Stenberg på mob 990 32 071