Book demo

Om oss

Nordeca er et av Norges ledende selskaper innen Location Intelligence og innovative geografiske informasjonstjenester

Vårt mål er å gi bedrifter et enkelt verktøy som hjelper deg med å få full oversikt over markedet og ta gjennomtenkte beslutninger. Vi jobber stadig med å utvikle og forbedre våre løsninger slik at du som kunde kan være trygg på at du jobber i et av markedets beste og moderne verktøy.

Nordeca AS ble etablert i 1990, og hovedaksjonærer er Cinclus AS og Knut Axel Ugland Holding AS. Begge selskapene har vært på eiersiden i Nordeca i en årrekke. En mindre aksjepost holdes av ansatte i ledelsen. Selskapet var et av de første selskapene i Norge som startet egenutvikling av programvare innenfor Location Intelligence.


Vår erfaring er din trygghet

Noen av våre partnere:

SuperOffice

SuperOffice er en av Europas ledende leverandører av CRM løsninger til bedriftsmarkedet. SuperOffice støtter den individuelle bruker, og bidrar til økt produktivitet innen salg, markedsføring og kundeservice.

KeyForce

Keyforce utvikler programvare til standard integrasjoner, som binder de ledende regnskapssystemer fra Visma og Microsoft sammen med SuperOffice CRM.

Eiendomsverdi

Eiendomsverdi følger og registrerer aktiviteten i det norske boligmarkedet daglig. Databasene omfatter alle landets eiendommer, og gir til enhver tid et sanntidsbilde av prisene i alle landets boligmarkeder.

Få bedre svar raskere. Vi leverer tjenester som gjør hverdagen din enklere og mer oversiktelig.

Kontakt oss

Kontaktskjema

For mer informasjon, pris eller demo? Ta kontakt!
Suksess! Vi kommer tilbake til deg!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Virker dette spennende?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Få de siste oppdateringene, casene og nyhetene fra oss.

Suksess! Vi kommer tilbake til deg!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.

Book demo

Takk for interessen, vi ringer deg!
Oops! Noe gikk galt under registrering