KONTAKT OSS/BOOK DEMO

Om oss

Vår ambisjon er å tilby markedets beste arbeidsverktøy for innsikt og beslutningsstøtte

Vårt mål er å gi bedrifter et enkelt verktøy som hjelper deg med å få full oversikt over markedet og ta gjennomtenkte beslutninger. Vi jobber stadig med å utvikle og forbedre våre løsninger slik at du som kunde kan være trygg på at du jobber i et av markedets beste og moderne verktøy.

Nordeca AS ble etablert i 1990, og ble i januar 2022 en del av Visma-konsernet. Visma er et av Europas største selskaper innenfor digitalisering og automatisering av kritiske forretningsprosesser, og har etablert et av Norges største fagmiljøer innenfor eiendomsbransjen. I 2020 hadde Visma en omsetning på 1 741 millioner euro. Til sammen er vi 13 600 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 100 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika.

Vår erfaring er din trygghet

Samfunnskritiske data

Nordeca forsyner kart- og markedsdata til en rekke viktige samfunnsaktører, blant annet innen nød og beredskap, infrastruktur og søketjenester.

Felles for våre kunder er behov for fortløpende tilgang til oppdaterte og detaljerte kartdata, ferdig tilrettelagt direkte fra våre private og offentlige kilder. Kartverket/GeoVEKST er vår største kilde for tilgang til ferske kartdata for Norge.

Både Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap (DSB/Nødetatene) og Locus Systems AS (fagsystem til AMK-sentraler/utrykningsenheter) har langsiktige avtaler med oss.

Noen av våre partnere:

SuperOffice

SuperOffice er en av Europas ledende leverandører av CRM løsninger til bedriftsmarkedet. SuperOffice støtter den individuelle bruker, og bidrar til økt produktivitet innen salg, markedsføring og kundeservice.

KeyForce

Keyforce utvikler programvare til standard integrasjoner, som binder de ledende regnskapssystemer fra Visma og Microsoft sammen med SuperOffice CRM.

Eiendomsverdi

Eiendomsverdi følger og registrerer aktiviteten i det norske boligmarkedet daglig. Databasene omfatter alle landets eiendommer, og gir til enhver tid et sanntidsbilde av prisene i alle landets boligmarkeder.

Virker dette spennende?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Få de siste oppdateringene, casene og nyhetene fra oss.

Suksess! Vi kommer tilbake til deg!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.

KONTAKT OSS/BOOK DEMO

Takk for interessen, vi ringer deg!
Oops! Noe gikk galt under registrering