KONTAKT OSS/BOOK DEMO

Boligutvikling

Tomtevurderinger, regulering, områdeanalyser, infrastruktur, demografi, grunnforhold
– ett arbeidsverktøy for alt!

Insight Property

Insight Property er en kartbasert tjeneste hvor du raskt og enkelt for tilgang til den informasjonen du trenger knyttet til tomtesøk og utvikling av eiendom. Du vil spare tid gjennom hele arbeidsprosessen - enten det er snakk om;

  • Identifisere og kartlegge de mest attraktive tomtene og gjøre seg kjent med reguleringsbestemmelser
  • Tomtevurderinger - utforske tomt/bygning (inkl. eierstruktur)
  • Gjøre seg kjent med området rundt mht infrastruktur, demografi/befolkning, bygningsmasse og næringsliv
  • Analysere og identifisere risiko forbundet med den aktuelle eiendommen (eks. vern, støy og miljø)

Se mulighetene – før andre gjør det…

Mange av Norges største eiendomsutviklere er aktive brukere av Insight Property. De vet at det handler om å være tidlig ute og raskt identifisere hvilke muligheter som finnes.

Insight Property tilbyr et brukervennlig grensesnitt med snedig filtrering og forhåndsdefinerte analyser og oppslag som gjør at du sparer masse tid på informasjonsinnhentingen. Dette gjør at du vil kunne gjøre langt flere eiendomsvurderinger enn ved tradisjonelle manuelle prosesser.

Gode avgjørelser basert på riktig beslutningsgrunnlag

Et riktig beslutningsgrunnlag er avgjørende i alle eiendomsprosjekter hvor mye står på spill. Alt du trenger av informasjon knyttet eiendomsutvikling er tilrettelagt i ulike visuelle temalag og analyser, som gjør at du får en unik innsikt i det aktuelle prosjektet.

Nordeca har mer enn 30 års erfaring med geografiske informasjonstjenester og er opptatt av høy kvalitet på dataene vi mottar og bearbeider fra våre profesjonelle samarbeidspartnere. Vi benytter vår fagkompetanse og bransjeerfaring til å bearbeide og kombinere kilder og data som i utgangspunktet ikke er relatert til hverandre.  Vår ambisjon er å tilby markedets beste innsikts- og beslutningsverktøy for eiendomsaktører i Norge.

Se mulighetene – før andre gjør det…

Alle i eiendomsbransjen vet at det handler om å ha være tidlig ute og raskt identifisere hvilke muligheter som finnes. God markedsinnsikt er avgjørende for å lykkes. I tillegg til å identifisere spennende eiendomsprosjekter ved hjelp av vår store database med aktuelle eiendoms- og markedsdata, får du også unik innsikt i det aktuelle området, flyttemønstre og ellers alt du trenger for å gjøre effektive verdivurderinger av boligutviklingstomter.

Nordeca har mer enn 30 års erfaring med geografiske informasjonstjenester og er opptatt av høy kvalitet på dataene vi mottar og bearbeider fra våre profesjonelle samarbeidspartnere. Gjennom vår kunnskap og våre evner til å bearbeide og kombinere kilder og data som i utgangspunktet ikke er relatert til hverandre ønsker vi å kunne tilby markedets beste innsiktsverktøy for eiendomsaktører i Norge.

Vil du vite mer om priser eller har du andre spørsmål så kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Detaljerte kart- og prosjekteringsdata

Kartbanken er utviklet sammen med ledende prosjekterende selskaper i Norge, og er en integrert handelsportal i Nordeca Insight. I portalen bestiller du raskt ferske og detaljerte kart- og prosjekteringsdata til dine små og store prosjekter. Nordeca er en ledende distributør av geografiske data i Norge, og videreutvikler tjenesten løpende i takt med økte markedsbehov.

  • Full fleksibilitet på hvilke produkter og format du ønsker å laste ned
  • Brukervennlige søk- og navigasjonsmuligheter
  • Gunstig prismodell (data til Norge Digitalt-parter fritatt for kartlisensiering)

Les mer om utdypende om Kartbanken her.

Raskt og enkelt

Rask tilgang til beriket eiendomsdata og markedsinformasjon gir deg unik innsikt og lokalkunnskap

Identifiser muligheter

Effektiviser informasjonsinnhentingen og få rask tilgang til oppdatert eiendomsinformasjon

Lokalkunnskap

Få detaljert markedsinnsikt, gjør områdeanalyser og basér beslutninger på fakta

Virker dette spennende?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Få de siste oppdateringene, casene og nyhetene fra oss.

Suksess! Vi kommer tilbake til deg!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.

KONTAKT OSS/BOOK DEMO

Takk for interessen, vi ringer deg!
Oops! Noe gikk galt under registrering