Book demo

Salg og marked

Få bedre markedskunnskap og jobb smartere enn dine konkurrenter!

Målrettede aktiviteter

Ved å jobbe med dine salgs- og markedsdata visuelt i et kart er det enklere å planlegge effektivt, og du får raskere riktig beslutningsgrunnlag for hvilke områder dere må fokusere på.

Økt lønnsomhet

Ved å kombinere ulike analyser og rapporter visuelt vil man lettere identifisere muligheter for vekst, enten det dreier seg om nysalg eller mersalg til eksisterende kunder.

Enklere prospektering

Få et oppdatert bilde av både eksisterende og potensielle kunder. I Nordeca Insight har du tilgang til en kontinuerlig oppdatert prospektdatabase.

Den komplette salgsløsningen

Nordeca Insight Sales er vårt komplette analyse- og planleggingsverktøy som gir deg en fullverdig oversikt og bedre forståelse over markedet og kundene dine.

Dine kundedata visualiseres direkte inn gjennom ferdig tilrettelagte rapporter/visninger i våre digitale kart, og kombineres med aktuell markedsinformasjon fra Nordeca (for eksempel potensielle kunder).

Ved at du kan sammenstille forretningskritiske data fra dine CRM- og/eller ERP systemer, og kombinere dette med verdifulle markedsdata fra Nordeca, får du et kraftfullt verktøy hvor du raskere vil;

  • Finne nye potensielle kunder
  • Identifisere trender
  • Se årsakssammenhenger
  • Utarbeide gode salgs- og markedsplaner
  • Tilrettelegge aktiviteter for mersalg

Løsningen er nettbasert, intuitiv å bruke og du får hurtig lokalkunnskap i dine aktuelle områder enten du er på kontoret eller ute i felt.

Kontakt oss for å få tilgang til Nordeca Insight Sales.

Bruk mindre tid på prospecting

Nordeca Insight Prospects er en enklere og mer prisgunstig løsning for deg som er mest opptatt av å identifisere potensielle nye kunder. Du jobber på samme kartplattform som Nordeca Insight Sales, men Nordeca Insight Prospects krever ingen integrasjon. Du trenger kun å importere et Excel-ark med begrenset informasjon om eksisterende kunder (org. nr., kundenavn og adresse) for å komme i gang.

Nordeca Insight Prospects gir deg umiddelbart:

  • Visuell innsikt over eksisterende og potensielle kunder
  • Kontinuerlig oppdaterte prospekter som matcher din kundeprofil
  • Utvidet informasjon om eksisterende kunder basert på virksomhetsdata fra Nordeca (bransjekode, antall ansatte, omsetning m.m)  
  • Verdifulle rapporter på datakvalitet og bransjeinndeling på dine eksisterende kunder
  • Et heatmap med markedsrapport som viser deg hvor målgruppen din befinner seg og hvilke områder som er attraktive  

Du styrer selv hvor ofte du ønsker å oppdatere dine egne data og selgerne kan markere attraktive prospekter direkte i tjenesten.

Kontakt oss for å få tilgang til Nordeca Insight Prospects.

Enklere salgsrapportering

For en leder kan det være utfordrende å få rask oversikt over arbeidet selgerne gjør og hvordan de planlegger. Med Nordeca Insight får du hurtig lokalkunnskap og en visuell tilstedeværelse i de ulike salgsdistriktene gjennom kartet, som vil være til stor hjelp i salgsrapportering og samtaler med selgerne.

På denne måten kan du veilede og motivere selgerne uten å bruke mye tid på informasjonsinnsamling, og salgsrapporteringen blir enklere.

Les mer generell informasjon om Nordeca Insight.


Nordeca Insight for SuperOffice

Vi lanserer snart et helt nytt produkt som er spesielt tilrettelagt for brukere av SuperOffice Online CRM. Produktet har noen likhetstrekk med Nordeca Insight Prospects, og hovedforskjellen er at dette produktet kan bestilles direkte i SuperOffice AppStore og synkronisering gjøres sømløst.

Les mer om Nordeca Insight for SuperOffice her.

Kontakt oss for priser og mer info om hvordan vi kan bidra til økt lønnsomhet for din bedrift

Kontakt oss

Kontaktskjema

For mer informasjon, pris eller demo? Ta kontakt!
Suksess! Vi kommer tilbake til deg!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Virker dette spennende?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Få de siste oppdateringene, casene og nyhetene fra oss.

Suksess! Vi kommer tilbake til deg!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.

Book demo

Takk for interessen, vi ringer deg!
Oops! Noe gikk galt under registrering